Sírkőkészítés

Sírkőkészítés

A sírkő az elhunyt hozzátartozóra való emlékezés fontos része, a családi kegyelet fontos eleme. Vállaljuk egyedi igények szerinti sírkövek készítését és felállítását.

Magas minőségben, kiváló alapanyagok felhasználásával készítünk többnyire márvány, gránit és mészkő felhasználásával, de gyakran műkőből készült sírköveket, síremlékeket. Tekintettel arra, hogy – különösen a terméskőből készült sírkövek –, nemes anyagokból készülnek, magas minőségben, nagy szakértelemmel faragjuk ezeket a köveket.

A sírkövek mellé természetesen különböző kiegészítő termékeket is kínálunk bemutatótermünkben. Vallásos tárgyú és egyéb kiegészítőket is kínálunk, de a kövekre akár ábrákat, képeket is tudunk gravírozni – ezzel is emelkedett hangulatot biztosítva.

Szimpla sírkő

A szimpla sírkő egy koporsónyi szélességű. Rendelhető hozzá illeszkedő, a teljes sírt befedő borítás. [referenciák]

Dupla sírkő

Családoknak ajánlott sírkő megoldás. A sírkő és a hozzá rendelhető, a teljes sírt lefedő borítás két koporsónyi szélességben készül. A borító a későbbi temetkezést könnyítendő eltávolítható, majd újra visszahelyezhető. [referenciák]

Urna sírkő

Egyre elterjedtebb temetkezési forma a hamvasztás utáni urnás temetés. Az ilyen sírokra is szép megoldásokat kínálunk nagy forma és stílusválasztékban. [referenciák]

Munkánk dicséretére szolgál, hogy Szombathely és Vas megye egyre több temetőjében lehet találkozni az általunk készített sírkövekkel, síremlékekkel.

Ajánlatkérés