Bemutatkozás

Sírkő - sírkőkészítés - Szombathely, Vas és Győr-Sopron-Moson megye

Iszak Zoltán - sírkő, sírkőkészítés

Sírkő és síremlék készítéssel, valamint egyéb sírkőkiegészítők faragásával és forgalmazásával foglalkozom Szombathely és Vas megye területén.. Tekintettel arra, hogy ez a tevékenység megköveteli a magas minőség biztosítását, a kiváló alapanyagok alkalmazását, továbbá kegyeleti szempontok szerint is különleges elvárásokat támaszt, különleges odafigyeléssel dolgozom. Ehhez megrendelő-központú gondolkodás, korszerű munkaeszközök és megbízható alapanyag utánpótlás szükséges.

Megrendelőink nagy értékű alapanyagokból készülő termékeket rendelnek. Ehhez biztosítani tudjuk a kiváló minőségű márvány, gránit és mészkő alapanyagokat. A köveket korszerű eszközökkel munkáljuk meg.

Egy sírkő elkészítése magas minőségi követelmények mellett, komoly szakmai tudást igényel. Ezeknek az elvárásoknak folyamatos képzéssel, odafigyeléssel, a korszerű szerszámok használatával igyekszünk eleget tenni. Hogy ez a szolgáltatás találkozik megrendelőink igényeivel, azt Szombathely és Vas megye temetőiben elkészült sírköveink és síremlékeink tucatjai igazolják.

Sírkövet természetesen nem csupán kőből, de műkőből is készítünk. Ennek előállítása során magas minőségű alapanyagokat és adalékanyagokat használunk. A műkőből készült sírkő és síremlék ugyanolyan kreativitással és minőségben készül műhelyünkben, mint a kőből készültek.

A sírkő és síremlék készítés mellett természetesen megrendelőink rendelkezésére állunk különböző temetői kellékek készítésével és forgalmazásával is.

Különleges szolgáltatásunk a gravírozás. Ez az egyre inkább elterjedő sírkő díszítési módszer látványos díszére lehet a síremlékeknek. Különböző alakokat, rajzokat, de arcmást is tudunk gravírozni. Természetesen ez a díszítés ugyanolyan tartós, mint a kő, amire kerül.

Természetesen nem csak új sírkő és síremlék elkészítésére várjuk a megrendeléseket. Vállaljuk régi sírkövek és síremlékek teljes felújítását is.

Tevékenységünk keretében kilépünk a sírkertek kapuin és vállaljuk különböző kőből és műkőből készült épületelemek, így lépcsők és kerítés fedlapok készítését is. Ezeket is magas minőségben időtállóan készítjük el és építjük be.

Tájékozódjon egyes szolgáltatásainkról és kérja ajánlatunkat!

Sírkő, síremlék, minden, ami kőből elkészíthető...

Sírkőkészítés

Elkészítjük halottai síremlékét. Vállaljuk szimpla, dupla és urna sírkő készítését!

Gravírozás

Az elmúlt években terjedő szokás, hogy a sírkő díszítésére gravírozott ábra vagy kép kerül.

Sírkő felújítás

A környezeti viszontagságoknak kitett sírkő időnként felújításra szorul. Vállaljuk szerettei síremlékeinket megújítását.

Műkőkészítés

Műkőből nem csupán sírkő és síremlék készülhet, de igény szerint bármilyen épületelemet is készítünk belőle.

Épületelemek készítése

Készítünk lépcsőket, kerítés fedlapokat, konyhai munkaasztalokat is kőből és műkőből.

Betűvésés, betű aranyozás

Új sírköveinkre és régi sírkövekre vállaljuk feliratok, sírversek, idézetek vésését, színezését, aranyozását.